Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tower

01/04/2017 | Flixfilm

Se Tower på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Animation, Crime
Instruktør: Keith Maitland
Skuespillere: Violett Beane, Louie Arnette, Blair Jackson, Monty Muir
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Ved hjælp af arkivfilm, animationer og interviews skildrer denne innovative film masseskyderiet fra klokketårnet på University of Texas i 1966.


Se Tower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTower havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tower ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tower er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar