Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Towies

27/12/2017 | Flixfilm

Towies på Netflix

Produktionsår: 2016–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Adrian Jarrett, Mike, Spooney
Spilletid: 30 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Australiens sejeste kranbilchauffører sørger for, at væltede lastbiler og andet trafikkaos ryddes op i Queenslands gader.

Towies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Towies på YouTube.Se Towies på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Towies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Towies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Towies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Towies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar