Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Toy Boy

28/02/2020 | Flixfilm

Se Toy Boy på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza, José de la Torre
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter syv års fængsel i Málaga bliver en mandlig stripper løsladt, mens sagen går om. Han vil bevise, at hans elskerinde fik ham uskyldigt dømt for mordet på hendes mand.

Toy Boy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Toy Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Toy Boy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Toy Boy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Toy Boy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Toy Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar