Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tracing Skylines

Tracing Skylines

20/08/2014 | Flixfilm

Se Tracing Skylines på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Sport
Instruktør: Tyler Hamlet
Skuespillere: Karl Fostvedt, Pep Fujas, Sean Pettit
Spilletid: 55 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Seks topskiløbere tager deres venner med langt fra alfarvej for at finde uventet spænding i øde landskaber rundt omkring i verden.


Se Tracing Skylines på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTracing Skylines havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tracing Skylines ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tracing Skylines herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tracing Skylines er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tracing Skylines stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar