Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tracks

01/12/2016 | Flixfilm

Se Tracks på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Drama
Instruktør: John Curran
Skuespillere: Lily Pearl, Mia Wasikowska, Philip Dodd, Fiona Press
Spilletid: 112 min
Land: Australia
Sprog: English, Aboriginal
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: I 1977 tog den unge eventyrer Robyn Davidson på en besværlig tur på over 2500 km tværs over den australske ørken med fire kameler og en hund som selskab.


Se Tracks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTracks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tracks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tracks herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tracks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tracks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar