Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tracy Morgan: Staying Alive

Tracy Morgan: Staying Alive

16/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Tracy Morgan: Staying Alive på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Ryan Polito
Skuespillere: Tracy Morgan
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I sit første specialshow siden sin alvorlige bilulykke joker Tracy Morgan om at ligge i koma, sit andet ægteskab og sin families mørke side.


Se Tracy Morgan: Staying Alive på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tracy Morgan: Staying Alive havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tracy Morgan: Staying Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tracy Morgan: Staying Alive herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tracy Morgan: Staying Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tracy Morgan: Staying Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar