Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trading Places

Trading Places

30/09/2016 | Flixfilm

Se Trading Places på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktør: John Landis
Skuespillere: Denholm Elliott, Dan Aykroyd, Maurice Woods, Richard D. Fisher Jr.
Spilletid: 116 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En småsvindler bytter plads med en velhavende investeringsrådgiver som en del af et væddemål, sat op af de rige, grådige Duke-brødre.


Se Trading Places på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrading Places havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trading Places ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trading Places herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trading Places er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trading Places stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar