Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trading Places

Trading Places

30/09/2016 | Flixfilm

Trading Places på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy
Instruktion: John Landis
Skuespillere: Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Ralph Bellamy
Spilletid: 116 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En småsvindler bytter plads med en velhavende investeringsrådgiver som en del af et væddemål, sat op af de rige, grådige Duke-brødre.

Trading Places havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trading Places på YouTube.Se Trading Places på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Trading Places ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trading Places stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trading Places, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trading Places er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar