Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Traditionel flow-tv flytter ind hos Netflix

Traditionel flow-tv flytter ind hos Netflix

09/11/2020 | Flixfilm

tv kanal netflix danmarkNetflix udvikler hele tiden deres streamingtjeneste med nye tiltage og funktioner. Alt sammen for at kunne tilbyde deres medlemmer en unik brugeroplevelse og gøre det nemmere at opdage nye film og serier.

Nu har Netflix søsat et nyt eksperiment, som nok får en del til at løfte øjenbrynene.

I Frankrig er det stadig populært at se traditionel flow-tv – altså hvor man læner sig tilbage i sofaen og blot ser hvad end der er i fjernsynet uden at skulle forholde sig til hvad man skal se.

Derfor har Netflix netop lanceret et nyt tiltag til deres franske medlemmer – kaldet ‘Direct’.

Det skriver Netflix i en pressmeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Direct’ er en web-baseret tv-kanal og oplevelse hvor alle som tænder op for kanalen ser det samme.

Programfladen på tv-kanalen består af Netflix-produktioner som ‘Family Business‘ til ‘La Casa de Papel‘ og ‘The Crown‘ til ‘Unorthodox‘.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Hvis ikke man er i humør til selv at finde noget underholdning eller ønsker at blive overrasket, så er ‘Direct’ den perfekte service. Man kan bare tænde og begynde at streame!

På nuværende tidspunkt er det kun et mindre publikum, som har adgang til kanalen, men i løbet af december bliver funktionen rullet ud i hele Frankrig.

Hvorvidt funktionen bliver tilgængelig i Danmark afhænger af modtagelsen, men der er sikkert mange som har oplevet, at bruge lange tid på at finde film eller serier, og dermed godt kan se potentialet i tv-kanalen, hvor man blot kan læne sig tilbage og begynde at se uden at skulle tage stilling til hvad der kører.
Skriv kommentar