Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Traffic Cops

Traffic Cops

22/03/2017 | Flixfilm

Se Traffic Cops på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Kameraer følger færdselsbetjentene i flere af Storbritanniens politiafdelinger i denne realityserie.


Se Traffic Cops på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTraffic Cops (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Traffic Cops (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Traffic Cops herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Traffic Cops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Traffic Cops (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar