Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer: ‘Børnehjemmet’-skaber bag kannibalistisk overlevelsesdrama ‘Society Of The Snow’

Trailer: ‘Børnehjemmet’-skaber bag kannibalistisk overlevelsesdrama ‘Society Of The Snow’

26/08/2023 | Flixfilm

Den spanske instruktør J.A. Bayona, som for alvor slog sit navn fast med den gruopvækkende gyser ‘Børnehjemmet’ fra 2007, er tilbage med Netflix-filmen ‘Society Of The Snow’, som atter byder på bestialske begivenheder.

Filmen har endnu ikke fået premieredato, men streamingtjenesten har frigivet første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Society of the Snow’ følger den historien om 45 mennesker, der den 13. oktober 1972 steg ombord på et uruguayansk fly fra Montevideo til Chile.

Der var fem besætningsmedlemmer om bord og 40 passagerer, herunder 19 medlemmer af rugbyholdet Old Christians Club.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tragedien ramte, da piloten begyndte sin nedstigning for tidligt, styrtede ind i Andesbjergene og dræbte 12 øjeblikkeligt. Overlevende klamrede sig til troen på, at hjælp var på vej, men ingen kom. Efter uger med sult, hvor de havde udtømt alt i flyets lastrum, blev de tvunget til at gøre det utænkelige og spise kødet fra dem, der var døde.

LÆS OGSÅ:   Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

Filmen er baseret på en sand historie, men er produceret på baggrund af bogen af samme navn af Pablo Vierci, der blev udgivet i 2008.

J.A. Bayona har tidligere beskæftiget sig med sande begivenheder med filmen ‘The Impossible’ baseret på kordskælvet i Det Indiske Ocean 2004, som skabte en altødelæggende tsunami.

Instruktørens tidligere film tæller også ‘A Monster Calls’, ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’, samt de to første episoder af serien ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power.’

‘Society of the Snow’ får verdenspremiere på Venedig Film Festival i begyndelsen af september og får umiddelbart efter premiere på Netflix Danmark.
1 kommentar til Trailer: ‘Børnehjemmet’-skaber bag kannibalistisk overlevelsesdrama ‘Society Of The Snow’

  1. Simon - kl. 20:58, 30-08-2023:

    Begyndelsen af september og efterfølgende på Netflix

Skriv kommentar