Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer: Daredevil møder Frank Castle og Elektra i sæson 2

Trailer: Daredevil møder Frank Castle og Elektra i sæson 2

16/02/2016 | Flixfilm

daredevil sæson 2 netflix dkDen 18. marts har Netflix premiere på Daredevil sæson 2 og nu kan streamingtjenesten endelig løfte lidt af sløret for den spænding, der er at glæde sig til i den nye sæson. Se første trailer fra anden sæson af Daredevil nederst i artiklen.

Mens første sæson omhandlede Matt Murdock’s beslutning om at blive en helt, stiller anden sæson skarpt på Matt’s dobbeltliv, og hvornår det rigtige pludselig bliver det forkerte?

Akkurat som Matt tror, han har genoprettet ro og orden i byen, vågner nye kræfter i Hell’s Kitchen. Nu må manden uden frygt klare en ny fjende i Frank Castle – og møde sin gamle flamme, Elektra Natchios. Endnu større problemer opstår, da den hævnlystne Frank Castle genfødes som Punisher, en mand, som tager loven i egen hånd i Matts nabolag. Samtidig må Matt finde en balance mellem sin samfundspligt som advokat og sit farlige liv som “djævelen i Hell’s Kitchen”. Han står over for et altafgørende valg, som tvinger ham til at indse, hvad det egentlig betyder at være en helt.

LÆS OGSÅ   Netflix afslører seertal for 'Shadow & Bone' og bekræfter sæson 2

Udover Charlie Cox, har anden sæson også Jon Berthal (Frank Castle), Elodie Yung (Elektra), Deborah Ann Woll (Karen Page), Elden Henson (Foggy Nelson), Rosario Dawson (Claire Temple) og Scott Cleen (Stick) på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marvel’s Daredevil er produceret af blandt andre Marco Ramirez, der står bag populære serier som Sons of Anarchy og Fear The Walking Dead.

Se Daredevil sæson 2 på Netflix Danmark fra d. 18. marts, hvor alle episoder kan ses med det samme!    Skriv kommentar