Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer: Hårdføre Luke Cage omgivet af kaos

Trailer: Hårdføre Luke Cage omgivet af kaos

22/07/2016 | Flixfilm

luke cage netflix danmarkDen 30. september har Marvel og Netflix’ seneste seriesatsning eksklusiv premiere på streamingtjenesten. Der er tale om den barske Luke Cage, som er tilbage i sin egen enkeltstående serie efter vi første gang stiftede bekendtskab med ham i serien om Jessica Jones. Netflix har netop udsendt en trailer fra serien, som kan ses nederst i artiklen.

Der er ingen tvivl om at Luke Cage er en af de hårdeste drenge i Marvel Universet. I nedenstående klip ses han rive døren af en bil, slå hul i væggen, banke utallige skurke og modtage flere skud direkte på kroppen uden at han virker det mindste medtaget. Dette er naturligvis kun begyndelsen for senere i serien er det Cornell “Cottonmouth” Stokes (Mahershala Ali) som står for skud.

Luke Cage spilles i serien af Mike Colter – selvsamme karakter og person som bartenderen fra Netflix-serien Jessica Jones, som havde premiere sidste år. Herudover medvirker også Mahershala Ali som Cuttonmouth, Alfre Woodard som Mariah Dullard, Simone Missick som Misty Knight, mens Rosario Dawson vender tilbage som karakteren Claire Temple som man også oplevede i den anden superhelte-serie Daredevil, der ligeledes kan ses på Netflix. Sidst men ikke mindst spilles rollen som Claire’s mor; ‘Soledad’ af Sonia Braga, som fornylig spillede hovedrollen i den roste Aquarius, der blev nomineret til hovedprisen ved Cannes Film Festival 2016.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Luke Cage er den tredje af fire (nu fem) helt nye serier med kendte superhelte fra Marvel, som Netflix og Disney har indgået aftale om. De andre serier omhandler Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage, hvorefter det hele kulminerer i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superheltene går sammen om at klare den væreste fjende hidtil.

Alle episoder af Luke Cage kan ses på Netflix Danmark fra den 30. september.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar