Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Don’t Legalize It

Trailer Park Boys: Don’t Legalize It

29/11/2014 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys: Don’t Legalize It på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da Julians seneste forsøg på at tjene penge går galt, udtænker han sin mest fedtede plan hidtil, men den kræver, at han laver forretninger med sin ærkefjende Cyrus.


Se Trailer Park Boys: Don’t Legalize It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys: Don’t Legalize It havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Don’t Legalize It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys: Don’t Legalize It herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: Don’t Legalize It er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Don’t Legalize It stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar