Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Don’t Legalize It

Trailer Park Boys: Don’t Legalize It

29/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Trailer Park Boys: Don’t Legalize It på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da Julians seneste forsøg på at tjene penge går galt, udtænker han sin mest fedtede plan hidtil, men den kræver, at han laver forretninger med sin ærkefjende Cyrus.


Se Trailer Park Boys: Don’t Legalize It på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys: Don’t Legalize It havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Don’t Legalize It ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys: Don’t Legalize It herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: Don’t Legalize It er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Don’t Legalize It stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar