Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed

Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed

09/12/2015 | Flixfilm

Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ricky, Julian og Bubbles går på scenen med deres trailerparkhumor og leverer et helt uforligneligt show.

Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed på YouTube.Se Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar