Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys Live at the North Pole

Trailer Park Boys Live at the North Pole

15/11/2014 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Smith, John Paul Tremblay, Robb Wells, Jason Eisener
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, John Dunsworth
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: I et flashback til 1997 fejrer drengene juleferien ved at røve butikscentret. Men Bubba har svært ved at komme i stemning.


Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys Live at the North Pole havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live at the North Pole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys Live at the North Pole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar