Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys Live at the North Pole

Trailer Park Boys Live at the North Pole

15/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Smith, John Paul Tremblay, Robb Wells, Jason Eisener
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, John Dunsworth
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: I et flashback til 1997 fejrer drengene juleferien ved at røve butikscentret. Men Bubba har svært ved at komme i stemning.


Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys Live at the North Pole havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live at the North Pole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys Live at the North Pole stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar