Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trailer Park Boys Live at the North Pole

15/11/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Mike Smith, John Paul Tremblay, Robb Wells, Jason Eisener
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, John Dunsworth
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: I et flashback til 1997 fejrer drengene juleferien ved at røve butikscentret. Men Bubba har svært ved at komme i stemning.


Se Trailer Park Boys Live at the North Pole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys Live at the North Pole havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live at the North Pole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole herunder:Fra premieredatoen (15. november, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trailer Park Boys Live at the North Pole er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trailer Park Boys Live at the North Pole stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar