Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin

Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin

01/06/2014 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Drengene har vundet en konkurrence og rejser til Irland for at se Rush, men de bliver anholdt af immigrationspolitiet og må opføre et dukketeater som velgørenhed.


Se Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar