Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin

01/06/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Drengene har vundet en konkurrence og rejser til Irland for at se Rush, men de bliver anholdt af immigrationspolitiet og må opføre et dukketeater som velgørenhed.


Se Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin herunder:Fra premieredatoen (1. juni, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Trailer Park Boys Live In F**kin’ Dublin stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar