Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe

28/10/2016 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Trailer Park Boys er begejstrede for at få en gratis tur til Europa, indtil de ankommer og opdager deres sponsors usædvanlige krav.


Se Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Out of the Park: Europe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar