Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Out of the Park: USA

Trailer Park Boys: Out of the Park: USA

24/11/2017 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys: Out of the Park: USA på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Drengene er på banen igen, når Bubbles, Julian og Ricky drager syd for den canadiske grænse på et vanvittigt eventyr i USA.


Se Trailer Park Boys: Out of the Park: USA på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys: Out of the Park: USA (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Out of the Park: USA (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys: Out of the Park: USA herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: Out of the Park: USA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Out of the Park: USA (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar