Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys

Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys

01/06/2014 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et år efter afslutningen på sæson 7 er drengene klar til at leve det gode liv. Men en gammel fjende kaster endnu engang grus i maskineriet.


Se Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Say Goodnight to the Bad Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar