Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: The Animated Series

Trailer Park Boys: The Animated Series

01/04/2019 | 1 kommentar

Se Trailer Park Boys: The Animated Series på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Animation, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, Patrick Roach
Spilletid: 25 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Nova Scotias yndlingsuslinge har altid været lidt af nogle tegninger. Efter afslutningen på sæson 12 er drengene blevet en decideret tegnefilm.


Se Trailer Park Boys: The Animated Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys: The Animated Series herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys: The Animated Series er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Trailer Park Boys: The Animated Series

  1. Kasper - kl. 20:16, 04-05-2019:

    Syntes det er en af de bedre animerede serier jeg har set, og har set en del, men når det er sagt håber jeg der kommer mere tpb, de kan ikke stoppe nu🥰

    Skriv kommentar