Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: The Animated Series

Trailer Park Boys: The Animated Series

22/05/2020 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys: The Animated Series på Netflix

Produktionsår: 2019–2020
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith
Spilletid: 25 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Nova Scotias yndlingsuslinge har altid været lidt af nogle tegninger. Efter afslutningen på sæson 12 er drengene blevet en decideret tegnefilm.

Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trailer Park Boys: The Animated Series på YouTube.Se Trailer Park Boys: The Animated Series på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: The Animated Series (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trailer Park Boys: The Animated Series, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trailer Park Boys: The Animated Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Trailer Park Boys: The Animated Series

  1. Kasper - kl. 20:16, 04-05-2019:

    Syntes det er en af de bedre animerede serier jeg har set, og har set en del, men når det er sagt håber jeg der kommer mere tpb, de kan ikke stoppe nu🥰

    Skriv kommentar