Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer Park Boys tilbage i ny sæson

Trailer Park Boys tilbage i ny sæson

23/02/2015 | Flixfilm

trailer park boys sæson 9 ny dkRicky, Julian og Bubbles, bedre kendt som Trailer Park Boys, vender tilbage på Netflix Danmark i en helt ny og niende sæson, som får premiere d. 27. marts.

Drengene har fundet på en masse åndsvage numre, der skal give dem penge, så de kan flytte ud af trailerparken i Nova Scotia. Men som sædvanlig blander den hævngerrige Jim og hans assistent Randy sig. De komiske indslag optages af et dokumentarhold, som ikke misser en eneste af drengenes lyse ideer, der altid synes at sende dem tilbage i fængsel.

Nederst i artiklen kan der findes en trailer for sæson 9, der viser et utal af skøre påfund fra Ricky, Julian og Bubbles.

Trailer Park Boys sluttede oprindeligt i 2007, men sidste år kunne Netflix afsløre at streamingtjenesten var parat til at genoplive serien med to helt nye sæsoner. Den første var sæson 8, som fik premiere i september sidste år og nu kommer altså den sidste og niende sæson. Hvorvidt Netflix har planer om at lave flere sæsoner af Trailer Park Boys er endnu ikke afsløret.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Family Switch'

Udover serien, kan der på Netflix Danmark også finde intet mindre end fem film og specialafsnit med Trailer Park Boys, heriblandt en jule-episode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Trailer Park Boys sæson 9 på Netflix Danmark fra 27. marts.
Skriv kommentar