Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys: Xmas Special

Trailer Park Boys: Xmas Special

15/09/2014 | Flixfilm

Trailer Park Boys: Xmas Special på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Se hvordan Sunnyvale Trailer Park så ud i gamle dage med Randy som prostitueret, J-Roc før han rappede, og Barb og Lahey, mens de stadig var sammen.

Trailer Park Boys: Xmas Special havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Trailer Park Boys: Xmas Special på YouTube.Se Trailer Park Boys: Xmas Special på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys: Xmas Special ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys: Xmas Special stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trailer Park Boys: Xmas Special, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trailer Park Boys: Xmas Special er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar