Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trailer Park Boys

Trailer Park Boys

30/03/2018 | Flixfilm

Se Trailer Park Boys på Netflix

Indspilningsår: 2001–2018
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Paul Tremblay, Robb Wells, Mike Smith, John Dunsworth
Spilletid: 30 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Følg de tre gamle venner og småkriminelles eventyr, mens de opmuntret af alkohol driver svindelnumre fra deres trailerpark i Nova Scotia.


Se Trailer Park Boys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTrailer Park Boys (Sæson 12) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trailer Park Boys (Sæson 12) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trailer Park Boys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trailer Park Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trailer Park Boys (Sæson 12) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar