Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til Alfonso Cuaróns første Netflix-film siden ‘Gravity’

Trailer til Alfonso Cuaróns første Netflix-film siden ‘Gravity’

25/08/2018 | Flixfilm

Instruktøren bag ‘Gravity’ og ‘Children of Men’, Alfonso Cuarón, udkommer nu med sit mest personlige projekt til dato: Filmen Roma, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix til december.

Den eksakte premieredato er ikke fastlagt, men Netflix har udsendt en teaser-trailer til ‘Roma’, der kan ses nederst i artiklen.

I ‘Roma’ følger vi Cleo, en ung husholderske (Yalitza Aparicio) hos en familie som bor i et middelklasse område af roma i Mexico City. Filmen er en kærlighedserklæring til kvinderne, der opdragede ham, og han har brugt sine barndomsminder til at skabe et livligt og følelsesladet portræt af familieproblemer og klasseforskelle under 1970’ernes politiske uro.

Det er Alfonso Cuarón første film siden thrilleren ‘Gravity’ med Sandra Bullock og George Clooney, som tog alle med storm tilbage i 2013 og vandt hele 7 Oscars, heriblandt for bedste instruktør.

LÆS OGSÅ   Monsterfilmen 'Trold' har fået en trailer

Artiklen fortsætter under annoncen

Baseret på traileren, bliver ‘Roma’ noget andet end Alfonso Cuarón tidligere film. Der er ikke noget fantasy som i ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’, dystopi som i ‘Children of Men’ eller sci-fi som i ‘Gravity’.

‘Roma’ er et mexikanske familiedrama og er endvidere Alfonsos første film på spansk siden ‘Y Tu Mamá También’ – på dansk: ‘…Og din mor’ – fra 2001.

Filmen får snigpremiere på Venedig Film Festival i næste uge og umiddelbart herefter skulle der gerne begynde at dukke nogle anmeldelser op.

‘Roma’ kan ses på Netflix Danmark og i udvalgte biografer til december.Skriv kommentar