Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til ‘Altered Carbon’ sæson 2

Trailer til ‘Altered Carbon’ sæson 2

12/02/2020 | Flixfilm

Trailer til Altered Carbon sæson 2Det er over to år siden, at første sæson af sci-fi-serien ‘Altered Carbon’ havde premiere på Netflix, men nu er ventetiden snart ovre.

‘Altered Carbon’ sæson 2 rammer nemlig streamingtjenesten den 27. februar, og nu er Netflix klar med en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Den nye sæson begynder 30 år efter slutningen på første sæson, hvor Takeshi Kovacs (nu spillet af Anthony Mackie), den eneste overlevende soldat i en gruppe af interstellare elitekrigere, atter leder efter sin tabte kærlighed Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry).

Efter at have brugt flere årtider på at eftersøge galaksen og diverse planeter, bliver Kovacs rekrutteret tilbage og kaster sig over en ny chokerende sag, der involverer en række brutale mord.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Anthony Mackie (‘Avengers: Endgame’) og Renée Elise Goldsberry (‘The Good Wife’) medvirker også Lela Loren, Simone Missick, Chris Conner, Dina Shihabi og Torben Liebrecht.

Den opmærksomme læser har opdaget, at Anthony Mackie er blevet byttet ud med Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’), som havde hovedrollen i første sæson. Takeshi Kovacs skifter ofte krop i bøgerne og derfor er det oplagt at han spilles af en ny skuespiller.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Magician’s Elephant'

Første sæson af ‘Altered Carbon’ havde Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’) i hovedrollen, men i den nye sæson vil Anthony Mackie (‘Avengers: Endgame’) være i Takeshi Kovacs krop.

Laeta Kalogridis (‘Avatar’, ‘Shutter Island’, ‘Terminator Genesis’) har skabt den nye sæson, som er på i alt 8 episoder, der er baseret på den prisbelønnede cyberpunk noir roman-serie af samme navn af Richard K. Morgan.

Netflix endvidere annonceret, at der er meget mere ‘Altered Carbon’ i vente – som anime.

Se ‘Altered Carbon‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 27. februar.Skriv kommentar