Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer til Bloodline fra Netflix

Trailer til Bloodline fra Netflix

10/02/2015 | Flixfilm

bloodline serie netflix premiere martsStreamingtjenesten Netflix har netop udsendt første trailer til deres kommende thriller-serie Bloodline, som får eksklusiv premiere d. 20. marts. Serien er på 13 episoder og vil blive tilgængelig i den revolutionerende billedekvalitet 4K. Se traileren til sidste i artiklen.

Bloodline, som er skabt af de Emmy- og Golden Globe-nominerede Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler for deres arbejde med serien Damages, handler om den moderne og hårdtarbejdende familie Rayburn i Florida Keys. Danny (Ben Mendelsohn), den ældste bror og familiens sorte får, vender tilbage til sit barndomshjem til det familieejet hotels 45 års jubilæum. Da han truer med at afsløre familiens mørkeste hemmeligheder, bliver de søskendes loyalitet sat på prøve, hvilket truer med at splitte familien fra hinanden.

Serien har en stjernespækket rollebesætning med navne som Kyle Chandler (Friday Night Lights), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Linda Cardellini (Mad Men), Sam Shepard (The Right Stuff), Sissy Spacek (Carrie), Jacinda Barrett (Suits) og Jamie McShane (Sons of Anarchy).

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

De to første afsnit af Bloodline er netop blevet vist på Filmfestivalen i Berlin også kaldet Berlinalen, hvor det amerikanske medie The Hollywood Reporter deltog som sidenhen har udtalt sig særdeles positivt om serien. De kan ikke vente med at kaste sig over alle 13 episoder når serien kommer på Netflix.

Se Bloodline på Netflix Danmark fra d. 20. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar