Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til cyberpunk-serien ‘Altered Carbon’

Trailer til cyberpunk-serien ‘Altered Carbon’

12/01/2018 | Flixfilm

Den 2. februar 2018 har Netflix eksklusiv premiere på sci-fi-serien ‘Altered Carbon’, der er baseret på den prisbelønnede cyberpunk noir roman af samme navn af Richard K. Morgan, og som har Joel Kinnaman (‘Suicide Squad’, ‘RoboCop’, ‘House of Cards’) i hovedrollen.

I anledning af den snarlige premiere, har den amerikanske streamingtjeneste netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Altered Carbon’ er en intens historie om mord, kærlighed, sex og svigt 300 år ude i fremtiden hvor man kan digitalisere menneskets bevidsthed og downloade den til en ny krop.

Laurens Bancroft (James Purefoy), verdens rigeste mand, får den tidligere Envoy-soldat Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman/Will Yun Lee) genoplivet efter 250 år, som er den eneste overlevende soldat i en gruppe af elitekrigere, der blev besejret i et oprør mod den nye verdensorden. Kovacs skal opklare, hvem der har forsøgt at myrde Bancroft for at få chancen for at leve igen i en verden, han ikke kender.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Laeta Kalogridis (‘Avatar’, ‘Shutter Island’, ‘Terminator Genesis’) er skaber og executive producer på ‘Altered Carbon’, og i rollerne har serien blandt andre Joel Kinnaman, James Purefoy, Martha Higareda, Renee Elise Goldsberry, Will Yun Lee og Dichen Lachman.

Du vil i øvrigt kunne finde en anmeldelse af ‘Altered Carbon’ her på Flixfilm inden længe.

Se ‘Altered Carbon’ på Netflix Danmark fra den 2. februar 2018. Alle seriens 10 afsnit kan ses med det samme.Skriv kommentar