Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til ‘Dark’ sæson 3

Trailer til ‘Dark’ sæson 3

14/06/2020 | Flixfilm

Sidste trailer til Dark sæson 3Der er mindre end 14 dage til at tredje og sidste sæson af den tyske Netflix-serie ‘Dark’ har premiere på Netflix.

I anledningen af lanceringen den 27. juni har streamingtjenesten derfor udsendt en sidste trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘Dark’ byder på hjernevridende historie hvor to unge børn under mystiske omstændigheder forsvinder fra en tysk by i 1986, hvilket fører til et helvede bryder løs, samt at dobbeltliv og trængte forhold hos fire uafhængige familier afsløres.

Spørgsmålet er ikke, hvem der har kidnappet børnene, men hvornår.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som det ses i traileren til den endegyldigt sidste sæson er der ikke sparet på spændingen og mystikken, som bemærkelsesværdigt også får premiere på samme dato, der er fastsat som dagen hvor verden går under.

Netflix skriver også kryptisk, at “det er slutningen på begyndelsen og begyndelsen på slutningen.”

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 1 – 2023)

‘Dark’ er blandt de mest succesrige internationale serier fra Netflix – som ikke er på engelske/amerikanske – og streamingtjenesten har tidligere meldt om rekordshøje seertal til den tyske serie. Kun overgået af ‘Money Heist‘ og den danske serie ‘The Rain‘.

Flixfilm anmeldte sæson 2 og gave den næsten topkarakter med 5 stjerner, og vil snarligst muligt også have en anmeldelse klar af det sidste kapitel.

Se ‘Dark‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 27. juni.Skriv kommentar