Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til den episke ‘Vikings: Valhalla’ er landet

Trailer til den episke ‘Vikings: Valhalla’ er landet

09/02/2022 | Flixfilm

vikings valhalla saeson 1 2

Om få uger har streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Vikings: Valhalla’ – den spritnye udforskning af den spektakulært episke Vikings-saga.

Det er den 25. februar er seriens 12 episoder lander og Netflix har netop frigivet traileren, som kan ses nederst i artiklen.

I efterfølgeren til ‘Vikings’ er der gået hundrede år, og en ny generation af legendariske helte toner frem, klar til at forme deres egen skæbne – og skrive historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gælder blandt andet den modige opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson), og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter).

Men spændingerne mellem vikingerne og den engelske kongefamilie når et blodigt bristepunkt, og der er konflikt mellem de kristne og de hedenske vikinger, og disse tre vikinger drager derfor ud på en episk rejse for at overleve og vinde ære, som vil føre dem tværs over oceaner og gennem slagmarker fra Kattegat til England og hinsides – mens de kæmper for overlevelse og ære.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Jimmy Savile: A British Horror Story'

Den danske instruktør Niels Arden Oplev (‘Ser du månen, Daniel’) har instrueret seriens første afsnit, mens Jeb Stuart (‘The Fugitive’, ‘Die Hard’, ‘The Liberator’) er showrunner og Michael Hirst (‘Vikings’, ‘The Tudors’) er tilknyttet som producer.

Rollelisten tæller foruden danske Caroline Henderson og Asbjørn Krogh Nissen blandt andre Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin og David Oakes.

Som vi tidligere har skrevet her på Flixfilm, så har Netflix allerede bestilt en sæson 2 og derfor er der meget mere vikingeaction i vente!

Se første sæson af ‘Vikings: Valhalla’ på Netflix Danmark fra den 25. februar.
Skriv kommentar