Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer til ‘Jessica Jones’ sæson 2 ude nu

Trailer til ‘Jessica Jones’ sæson 2 ude nu

08/02/2018 | Flixfilm

I december sidste år blev det afsløret, at superhelte-serien ‘Marvel’s Jessica Jones’ vender tilbage på Netflix den 8. marts når den længeventede sæson 2 har premiere.

Nu har Netflix imidlertid offentliggjort første trailer til den kommende sæson, som kan ses nederst i artiklen.

I sæson 2 er den tidligere superhelt Jessica Jones tilbage som New Yorks hårdeste privatdetektiv, men denne gang er sagen mere personlig end nogensinde før. Hun er fanget i et utal af spørgsmål og løgne og vil gøre alt for at finde sandheden.

Selvom at traileren lægger op til den helt store gætteleg i slutningen, så behøver man ikke vride sin hjerne for at vide at en gammel kending fra første sæson vender tilbage – Hvilket i øvrigt allerede er blevet bekræftet af streamingtjenesten.

I den nye sæson er Krysten Ritter naturligvis tilbage i rollen som Jessica Jones, mens hun får følgeskab af Carrie-Anne Moss (‘The Matrix’, ‘Memento’) og Rachael Taylor (‘Grey’s Anatomy’, ‘Transformeres’), Eka Darville (‘The Originals’) m.fl., samt de nye ansigter Janet McTeer (‘Albert Nobbs’) og J.R. Ramirez (’24’).

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Avatar: Den sidste luftbetvinger' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Jessica Jones’ produceres af Melissa Rosenberg (‘Twilight’, ‘Dexter’), Raelle Tucker (‘True Blood’), Jim Chory (‘Daredevil, ‘Luke Cage’) and Jeph Loeb (‘Marvel’s Daredevil’, ‘Iron Fist’), der samtidig er chef for tv-serier hos forlaget Marvel.

Se ‘Jessica Jones‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 8/3 2017.
Skriv kommentar