Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til ‘Mythbusters’-spin-off; White Rabbit Project

Trailer til ‘Mythbusters’-spin-off; White Rabbit Project

28/11/2016 | Flixfilm

white-rabbit-project-mythbusters-netflixBlot få dage inden at det nye Netflix-show med Tory Belleci, Kari Byron og Grant Imahara fra Mythbusters får premiere har Netflix endelig offentliggjort første trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Showet, som hedder White Rabbit Project har premiere på Netflix Danmark 9. december.

I traileren ses det at alt næsten er ved det gamle, som da de medvirkede i Mythbusters; eksplosioner, store våben, skøre robotter. Herudover vil de tre værter undersøge mærkelige og vidunderlige hændelser fra popkulturen, videnskaben og historien. De kigger blandt andet nærmere på fængselsflugter, superkraft-teknologier, kup og skøre våben fra Anden Verdenskrig.

Showets værter har ogå bekræftet at White Rabbit Project minder meget om Mythbusters, som tilmed at produceret af de samme som lavede selvsamme show. Det kan derfor ikke undre nogle at det ligner noget fra det populære Discovery-program.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 40 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

I hvert afsnit af White Rabbit Project vil Tory, Kari og Grant udfordre dem selv med eksperimenter som de selv bygger og efterprøver, således de kan afdække sandheden af disse og mange andre populære temaer.

Der er ingen oplysninger om hvor mange episoder der er i første sæson, men de vil alle kunne ses med det samme ved premieren.

Se White Rabbit Project på Netflix Danmark fra 9. december.Skriv kommentar