Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer til sidste sæson af ‘House of Cards’

Trailer til sidste sæson af ‘House of Cards’

08/10/2018 | Flixfilm

Med mindre end én måned til premieren har Netflix netop offentliggjort traileren til hvad der bliver den uigenkaldelige sidste sæson af serien ‘House of Cards’.

‘House of Cards’ sæson 6 får premiere på Netflix Danmark den 2. november.

Se traileren nederst i artiklen.

Selvom det er offentligt kendt af Kevin Spacey ikke vil medvirke i den nye sæson og Frank Underwood i den første teaser led en grum skæbne, så lader det dog ikke til at være noget der har slået hustruen Claire Underwood, spillet af Robin Wright, ud af kurs.

I traileren som Netflix netop har frigivet virker Claire til at være stærkere end nogensinde og klar til at udfordre alle der er imod hende. Samtidig har hun et opgør med Franks fortid og aftaler – Hun vil gøre tingene på sin egen måde og ikke ligge under for hans fejltagelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Ny 'Ronja Røverdatter'-serie får premieredato

Set med danske øjne er der også noget atter at se frem til, da skuespilleren Lars Mikkelsen er tilbage i rollen som den russiske præsident Viktor Petrov. Baseret på hans fremtræden rolle i traileren, kan det godt tyde på at vi kommer til at se mere til Viktor Petrov end nogensinde før.

‘House of Cards’ er produceret af den kendte instruktør David Fincher som blandt andet står bag ‘The Social Network’, ‘The Curious Case of Benjamin Button’ og ‘Fight Club’. Serien har vundet et utal af priser og er en af de mest populære serier fra streamingtjenesten Netflix.

Se ‘House of Cards‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar