Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Trailer til Stephen King-gyseren ‘1922’

Trailer til Stephen King-gyseren ‘1922’

23/09/2017 | Flixfilm

Det er næsten ikke til at komme uden om forfatteren Stephen King i øjeblikket. Det er ikke længe siden at ‘The Dark Tower’ ramte biograferne og lige nu vises ‘It’ for fulde huse, mens Netflix tidligere havde premiere på serien ‘The Mist‘. Endvidere rammer ‘Gerald’s Game’ og ‘1922’ også snart streamingtjenesten Netflix.

Tidligere på måneden udkom traileren ‘Gerald’s Game‘, men nu er turen kommet til ‘1922’, som får premiere på Netflix Danmark den 20. oktober.

Se den spritnye trailer nederst i artiklen.

Som det er tilfældet med alle Stephan King filmatiseringerne i øjeblikket, så er ‘1922’ også baseret på en af forfatterens mange noveller. ‘1922’ er en 131-siders novelle, der fortæller historien om en mands tilståelse af sin kones mord.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘1922’ er instrueret af Zak Hilditch (These Final Hours, The Toll) og handler om den utilregnelige Wilfred James, der myrder sin kone Arlette. Men efter at have begravet hende bliver han terroriseret af rotter og hans liv begynder at ramle sammen – med overbevisning om at det er hans kone, som hjemsøger ham.

LÆS OGSÅ   De 10 uhyggeligste film du kan se på Netflix lige nu

Thomas Jane (The Expanse, The Mist) spiller Wilfred Jame, mens Arlette spilles af Molly Parker (House of Cards, The Road). Herudover medvirker Brian d’Arcy James (Spotlight, 13 Reasons Why) og Neal McDonough (Minority Report, Flags of our Fathers).

Se ‘1922’ på Netflix Danmark fra den 20. oktober.
Skriv kommentar