Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer til Stephen Kings ‘Gerald’s Game’

Trailer til Stephen Kings ‘Gerald’s Game’

07/09/2017 | Flixfilm

Den 29. september har Netflix Danmark premiere på thrilleren ‘Gerald’s Game’, der er en filmatisering af Stephen Kings roman af samme navn.

I anledning af den snarlige ankomst på streamingtjenesten har Netflix netop udsendt en trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Filmen, som er instrueret af Mike Flanagan (Hush, Ouija: Origin Of Evil), handler om Gerald (Bruce Greenwood) og Jessie (Carla Gugino), der tager på en romantisk tur til deres sommerhus. Under en sexleg hvor Jessie spændes fast til sengen med håndjern, tager tingene en uventet drejning, hvilket tydeligt fremgår af traileren.

Hun efterlades fanget, alene mens smertefulde erindringer fra sin barndom plager hende. Hendes eneste selskab er en sulten omstrejfende hund, stemmerne i hendes hoved og muligvis nogen, der ser hende fra hjørnet af det mørke soveværelse. Den romantiske tur har ændret sig til at være et farefuldt mareridt.

Hovedrolleindehaveren Bruce Greenwoods ansigt vækker uden tvivl genkendelse hos mange da han tidligere har medvirket i storfilm som ‘Star Trek’, I, Robot’ samt Netflix-filmen ‘Spectral‘, mens Carla Gugino kendes fra blandt andet ‘Sin City’, ‘Watchmen’ og ‘Night at the Museum’.

LÆS OGSÅ:   Bliv klar til OL i Paris med disse franske film og serier på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man elsker Stephen Kings historier, så behøver man ikke vendte længe på mere underholdning, da Netflix allerede i oktober har premiere på en ny filmatisering fra den verdensberømte forfatter. Det er novellen ‘1922’, som er blevet filmatiseret og den handler om en mand, der slår sin kone ihjel, men efterfølgende terroriseres. ‘1922’ får premiere på Netflix den 20. oktober.

Se ‘Gerald’s Game’ på Netflix Danmark fra den 29. september.
2 kommentarer til Trailer til Stephen Kings ‘Gerald’s Game’

  1. Rasmus - kl. 19:39, 07-09-2017:

    Det er nu ikke en novelle, men en roman 🙂

  2. Flixfilm - kl. 19:42, 07-09-2017:

    Du har ret 🙂 Det er hermed rettet.

Skriv kommentar