Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Train to Busan’-instruktør klar med monster-serien ‘Hellbound’

‘Train to Busan’-instruktør klar med monster-serien ‘Hellbound’

02/11/2021 | Flixfilm

hellbound netflix serie

Har du ikke fået nok af ‘Squid Game‘, så har Netflix snart premiere på endnu en fantasifuld koreansk serie.

Der er tale om den overnaturlige horror-serie ‘Hellbound’, som er skabt af Yeon Sang-ho, som også instruerede den prisvindende zombiefilm ‘Train to Busan’ fra 2016.

Se en trailer til ‘Hellbound’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I serien, som er på i alt 6 episoder, dukker en række overjordiske væsner pludselig frem ud af ingenting og begynder herefter at udvælge og dømme mennesker til at blive sendt i helvede og dræbe dem i en brutal afbrænding. Verden bliver et sandt levende helvede.

Det skaber naturligvis en del panik og kaos hos befolkningen i Seoul, som søger tryghed hos den fremadstormende religiøse organisation The New Truth, der hurtigt vokser sig stor og får megen indflydelse.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

Nogle overlevende begynder imidlertid at blive mistænksomme over for gruppens aktiviteter og dens leder Jung Jinsu, og vil derfor undersøge gruppens involvering i de mystiske begivenheder.

Det bliver spændende at se om streamingtjenesten Netflix kan få ligeså stor succes med ‘Hellbound’, som med ‘Squid Game’, der er blevet den mest sete Netflix-serie nogensinde. Det virker i hvert fald noget nær perfekt timing at lancere en ny actionfyldte koreansk serie når hypen om ‘Squid Game’ så småt er begyndt at aftage.

Se ‘Hellbound’ på Netflix Danmark fra den 19. november.Skriv kommentar