Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Training Day

Training Day

01/04/2020 | Flixfilm

Se Training Day på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Antoine Fuqua
Skuespillere: Denzel Washington, Ethan Hawke, Scott Glenn, Tom Berenger
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English, Russian, Spanish, Korean, Greek
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En ny betjent kæmper for at bevise sit værd over for en erfaren narkobetjent, men han opdager hurtigt, at alt ikke er, som det bør være.Se Training Day på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Training Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Training Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Training Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Training Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Training Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar