Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trainspotting

Trainspotting

21/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Trainspotting på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama
Instruktør: Danny Boyle
Skuespillere: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd
Spilletid: 93 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Renton og hans kammerater forsøger at overleve det barske liv som heroinmisbrugere. Men da Renton bliver clean, kan han ikke undslippe sine venners grimme vaner.


Se Trainspotting på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Trainspotting havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Trainspotting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Trainspotting herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Trainspotting er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trainspotting stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar