Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Trainspotting

Trainspotting

21/12/2017 | Flixfilm

Se Trainspotting på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Drama
Instruktør: Danny Boyle
Skuespillere: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Kevin McKidd
Spilletid: 93 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Renton og hans kammerater forsøger at overleve det barske liv som heroinmisbrugere. Men da Renton bliver clean, kan han ikke undslippe sine venners grimme vaner.

Trainspotting havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Trainspotting på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Trainspotting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Trainspotting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Trainspotting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Trainspotting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar