Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Traitor

20/12/2013 | Flixfilm

Se Traitor på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jeffrey Nachmanoff
Skuespillere: Don Cheadle, Guy Pearce, Saïd Taghmaoui, Neal McDonough
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En FBI agent får til opgave at forfølge en ex-soldat, der sluttede sig til en terrororganisation, begynder at sætte spørgsmålstegn ved hans sande hensigter.


Se Traitor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTraitor havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Traitor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Traitor herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Traitor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Traitor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar