Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Traitors

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Traitors på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Appleton, Luke Treadaway, Michael Stuhlbarg, Keeley Hawes
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Da 2. verdenskrig slutter, indvilliger en ung engelsk kvinde i at hjælpe en mystisk amerikansk agent med at udrydde russisk infiltration af den britiske regering.


Se Traitors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Traitors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Traitors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Traitors herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Traitors er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Traitors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar