Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Traitors

29/03/2019 | Flixfilm

Traitors på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emma Appleton, Brandon P Bell, Keeley Hawes
Spilletid: 60 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da 2. verdenskrig slutter, indvilliger en ung engelsk kvinde i at hjælpe en mystisk amerikansk agent med at udrydde russisk infiltration af den britiske regering.

Traitors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Traitors på YouTube.Se Traitors på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Traitors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Traitors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Traitors, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Traitors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar