Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Traitors

29/03/2019 | Flixfilm

Se Traitors på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emma Appleton, Luke Treadaway, Michael Stuhlbarg, Keeley Hawes
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da 2. verdenskrig slutter, indvilliger en ung engelsk kvinde i at hjælpe en mystisk amerikansk agent med at udrydde russisk infiltration af den britiske regering.


Se Traitors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTraitors (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Traitors (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Traitors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Traitors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Traitors (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar