Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tramps

21/04/2017 | Flixfilm

Se Tramps på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Noriko Iriyama, Jun Shison, Terunosuke Takezai, Yurina Yanagi
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da de af forskellige grunde involveres i en lyssky taskeombytning, må de to unge Danny og Ellie tilbringe natten sammen, da aktionen mislykkes.


Se Tramps på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTramps havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tramps ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tramps herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tramps er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tramps stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar