Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transamerica

Transamerica

15/10/2017 | Ingen kommentarer

Se Transamerica på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Duncan Tucker
Skuespillere: Andrea James, Felicity Huffman, Danny Burstein, Maurice Orozco
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Resumé: Bree er i virkeligheden en transseksuel mand, der sparer sammen til sin store kønsskifteoperation. Men så ringer hendes ukendte søn og beder om sin "fars" hjælp.


Se Transamerica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transamerica havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transamerica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transamerica herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transamerica er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transamerica stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar