Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transamerica

Transamerica

15/10/2017 | Flixfilm

Se Transamerica på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktør: Duncan Tucker
Skuespillere: Andrea James, Felicity Huffman, Danny Burstein, Maurice Orozco
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Bree er i virkeligheden en transseksuel mand, der sparer sammen til sin store kønsskifteoperation. Men så ringer hendes ukendte søn og beder om sin "fars" hjælp.


Se Transamerica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransamerica havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transamerica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transamerica herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transamerica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transamerica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar