Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transamerica

Transamerica

15/10/2017 | Flixfilm

Transamerica på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Duncan Tucker
Skuespillere: Felicity Huffman, Kevin Zegers, Fionnula Flanagan
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Bree er i virkeligheden en transseksuel mand, der sparer sammen til sin store kønsskifteoperation. Men så ringer hendes ukendte søn og beder om sin "fars" hjælp.

Transamerica havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transamerica på YouTube.Se Transamerica på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Transamerica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transamerica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transamerica, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transamerica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar