Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transatlantic

Transatlantic

07/04/2023 | Flixfilm

Transatlantic på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gillian Jacobs, Lucas Englander, Cory Michael Smith
Spilletid: N/A
Land: Germany, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I 1940 tager to amerikanere og deres allierede på en farlig redningsaktion i Marseilles for at hjælpe kunstnere, forfattere og andre flygtninge ud af Europa under 2. verdenskrig.Se Transatlantic på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Transatlantic (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transatlantic på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Transatlantic (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transatlantic (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transatlantic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transatlantic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar