Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transcendence

Transcendence

01/10/2017 | Flixfilm

Transcendence på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Drama, Sci-Fi
Instruktion: Wally Pfister
Skuespillere: Johnny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom, China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: To dataloger arbejder på at opnå teknologisk singularitet, så de kan skabe en verden, hvor computere kan overgå den menneskelige hjernes evner.

Transcendence havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transcendence på YouTube.Se Transcendence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Transcendence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transcendence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transcendence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transcendence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar