Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » TransFatty Lives

TransFatty Lives

01/06/2016 | Flixfilm

Se TransFatty Lives på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Patrick O'Brien
Skuespillere: Patrick O'Brien, Michele Dupree, Darin Hallinan, Steve Saling
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: DJ'en, filmskaberen og internetpersonligheden Patrick Sean O'Brien, alias TransFatty, skaber en ærlig og personlig beretning om sit liv med ALS.


Se TransFatty Lives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransFatty Lives havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om TransFatty Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til TransFatty Lives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til TransFatty Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at TransFatty Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar