Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transfers

Transfers

13/11/2018 | Flixfilm

Se Transfers på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Short, News
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stefan Molyneux
Spilletid: 12 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter en bådulykke vågner snedkeren og familiefaderen Florian op i kroppen af en betjent, der står i spidsen for en indsatsstyrke, som bekæmper ulovlige kropsbytter.


Se Transfers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransfers (Transferts) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transfers (Transferts) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transfers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transfers (Transferts) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transfers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Transfers

 1. Nicolai - kl. 09:47, 14-11-2018:

  Hej.

  I har engang sendt tv/serierene Rap fyr i L.A., Jackie Chan Adventures og Lost.

  Er der mulighed for at de kan komme tilbage på Netflix?

  Mvh
  Nicolai

 2. P.G. - kl. 12:00, 14-11-2018:

  En helt igennem super serie, skuespil når det er aller best, mere af den samme type tak. :-)–`

  Skriv kommentar