Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

20/11/2021 | Flixfilm

Transformers: Age of Extinction på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Nicola Peltz Beckham, Jack Reynor
Spilletid: 165 min
Land: United States, China, Hong Kong
Sprog: English, Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Fem år efter Chicagos ødelæggelse har menneskeligheden vendt sig mod alle robotter, men en enlig far og opfinder vækker én til live, som måske kan redde verden.

Transformers: Age of Extinction havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transformers: Age of Extinction på YouTube.Se Transformers: Age of Extinction på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Age of Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Age of Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transformers: Age of Extinction, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transformers: Age of Extinction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar