Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

02/03/2019 | Flixfilm

Se Transformers: Age of Extinction på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz
Spilletid: 165 min
Land: USA, China, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Fem år efter Chicagos ødelæggelse har menneskeligheden vendt sig mod alle robotter, men en enlig far og opfinder vækker én til live, som måske kan redde verden.


Se Transformers: Age of Extinction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTransformers: Age of Extinction havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Age of Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Age of Extinction herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Age of Extinction er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Age of Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar