Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction

02/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Transformers: Age of Extinction på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz
Spilletid: 165 min
Land: USA, China, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Fem år efter Chicagos ødelæggelse har menneskeligheden vendt sig mod alle robotter, men en enlig far og opfinder vækker én til live, som måske kan redde verden.


Se Transformers: Age of Extinction på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: Age of Extinction havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Age of Extinction ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Age of Extinction herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Age of Extinction er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Age of Extinction stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar