Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Cyberverse

Transformers: Cyberverse

20/05/2020 | Flixfilm

Transformers: Cyberverse på Netflix

Produktionsår: 2018–2021
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jeremy Levy, Jake Foushee, Sophia Isabella
Spilletid: 11 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Optimus Prime og AllSpark er forsvundet, og det er op til Bumblebee og hans haltende hukommelse at finde dem i denne animerede sci-fi-serie.Se Transformers: Cyberverse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Transformers: Cyberverse (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transformers: Cyberverse på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Cyberverse (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Cyberverse (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transformers: Cyberverse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transformers: Cyberverse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar