Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

01/11/2021 | Flixfilm

Se Transformers: Dark of the Moon på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Tyrese Gibson
Spilletid: 154 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da Optimus Prime hører om et nedskudt Transformers-rumskib på månen, påbegynder han en mission for at redde piloten – hans mentor Sentinel Prime.

Transformers: Dark of the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Transformers: Dark of the Moon på YouTube.Se Transformers: Dark of the Moon på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Transformers: Dark of the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Dark of the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transformers: Dark of the Moon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transformers: Dark of the Moon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar