Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers: Dark of the Moon

Transformers: Dark of the Moon

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Transformers: Dark of the Moon på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Michael Bay
Skuespillere: Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel, John Turturro
Spilletid: 154 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Da Optimus Prime hører om et nedskudt Transformers-rumskib på månen, påbegynder han en mission for at redde piloten – hans mentor Sentinel Prime.


Se Transformers: Dark of the Moon på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers: Dark of the Moon havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers: Dark of the Moon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers: Dark of the Moon herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers: Dark of the Moon er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers: Dark of the Moon stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar