Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

01/03/2014 | Flixfilm

Se Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Family, Sci-Fi
Instruktør: Vinton Heuck, Scooter Tidwell, Todd Waterman, David Hartman
Skuespillere: Peter Cullen, Frank Welker, Steve Blum, Jeffrey Combs
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En genoplivet Unicron har overtaget den nu livløse Megatrons krop for at søge hævn over autobotterne og i sidste ende tilintetgøre Cybertron.

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar