Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising

01/03/2014 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Action, Family
Instruktør: Vinton Heuck, Scooter Tidwell, Todd Waterman
Skuespillere: Peter Cullen, Frank Welker, Steve Blum, Jeffrey Combs
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: En genoplivet Unicron har overtaget den nu livløse Megatrons krop for at søge hævn over autobotterne og i sidste ende tilintetgøre Cybertron.


Se Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising herunder:Fra premieredatoen (1. marts, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar