Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers Prime

Transformers Prime

01/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Transformers Prime på Netflix

Indspilningsår: 2010–2013
Genre: Animation, Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Peter Cullen, Sumalee Montano, Jeffrey Combs, Frank Welker
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Med hjælp fra tre menneskelige allierede beskytter Autobotterne atter Jorden mod stormløbet fra Decepticons og deres leder Megatron.


Se Transformers Prime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Transformers Prime havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Transformers Prime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Transformers Prime herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Transformers Prime er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers Prime stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar