Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Transformers Prime

Transformers Prime

01/09/2015 | Flixfilm

Se Transformers Prime på Netflix

Produktionsår: 2010–2013
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Peter Cullen, Sumalee Montano, Jeffrey Combs
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Med hjælp fra tre menneskelige allierede beskytter Autobotterne atter Jorden mod stormløbet fra Decepticons og deres leder Megatron.

Transformers Prime havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Transformers Prime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Transformers Prime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Transformers Prime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Transformers Prime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Transformers Prime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Transformers Prime

  1. Søren - kl. 17:22, 24-01-2020:

    Jeg vil gerne hav de 2 sæsoner som de var før det vil gør mig glad😀

    Skriv kommentar